ohrana

Нова кочина със стари прасета !


You are not connected. Please login or register

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЧИНАЕЩИ

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЧИНАЕЩИ on Сря Яну 06, 2010 1:21 am

Admin


Admin
Тук ще намерите различни съвети как да играете , така че да успеете.

Вижте профила на потребителя http://ohrana.bulgarianforum.net

Admin


Admin
Вече съм се сблъсквал със ситуацията в която играчи не знаят някоя фраза като "ситър" и затова не смеят да ми пишат ,че да не се изложат. Аз ще им кажа ,че за мен ще е удоволствие да им обяснявам всичко което не им е ясно. И че за всичко което не им е ясно могат да питат съотборниците си.
Ситъра е играч който вие по своя воля сте направли такъв от подменюто АКАУНТ на ПРОФИЛА Ви. Той може да влиза във вашия акаунт като използва ВАШИЯ ник и СОБСТВЕНАТА си ПАРОЛА и да строи сгради ,да пише съобщения, както и да чете пощата ви. Може да движи армиите ви и да праща ресурси. Зтова е хубаво вие да му кажете какво искате и какво не искате да прави.
Имайте предвид че ситъра има ограничени права и не може да рови в настройките ви. Също не може да прати АТАКА а само НАБЕГ при което той не може да направи ефективна атака с катапулти от вашия акаунт.Последната промяна е направена от Admin на Сря Яну 06, 2010 1:30 am; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя http://ohrana.bulgarianforum.net

3 ГРАДОВЕ И СГРАДИ on Сря Яну 06, 2010 1:22 am

Admin


Admin
СТРОЕЖ НА СГРАДИ
Гледам че има тема в която е описано че сградите е хубаво да са разделени по полета. Тоест казарми , конюшни да са една до друга. Ресурсните да са в друг ъгъл. Административните в трета групичка. Но това не е достатъчно за да може един акаунт да е подреден.

Вече някой от нас имат втори градове и препоръката към тях е сградите във всички градове да са на същото място кадето се намират в първия град. Ситърите да не си позволяват безобразно и хаотично строене на сгради. Даже е препоръчително ситърите да не правят нови сгради ,а само да вдигат нива на старите и на ресурсните полета, ако не са се разбрали предварително с титуляра.

ЖИТНИЦИ
Градовете с 15 житни полета (15ки) обикновено са предназначени за столици и те са със собствена архитектура ,като пак пазара, двореца, казармата, търговска палата и таверната е там кадето е в първия град . В 15ките ресурсни сгради са само мелницата и пекарната. На мястото на Леярна , тухларна и дъскорезната се строят хамбари.
Някой от атакърите предпочитат атакърския град да не е 15ката а град разположен до нея и това е друг град със собствена архитектура.

Колкото и да пиша по тая тема няма да съм изчерпателен затова най-добре е ситърите да питат притежателя на акаунта за всяко свое действие в което се съмняват дали е редно или не Smile

На ситърите е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО да си пращат ресурс от акаунта който ситват. Това води до блокиране и на двата акаунта за 24 часа, сваляне на популацията им с 5% и изпразване на складовете.

Вижте профила на потребителя http://ohrana.bulgarianforum.net

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите