ohrana

Нова кочина със стари прасета !


You are not connected. Please login or register

5 Съобщения от ръководството .

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 5 Съобщения от ръководството . on Сря Дек 16, 2009 7:28 am

Admin


Admin
Драги ми свинчета,
искам да споделя моето малоумно мнение, не че е от значение дали ще го прочетете или не, но пък е желателно да се изправите на две копитца, да погледнете света наоколо, идва коледа, и това може да ни е последния ни ден, никога не се знае. Вариянт 2 е да оъпнете зурлите в бойна стойка, да погледнете на кръв и кочина и да измаате две бира за смелост, пъкнека тогава ни пипнат. Някакви скандали стават напоследък за „глупости”. Не се познаваме още достатъчно, за да знаем накого може да разчитаме и на кого не. За новите искам да кажа какъв е този психодиспансер, да се знае, този клан тръгна от некакво насвинено прасе с бира и водка от С2, това е неговото продължение, макар и не в целия си състав. Кой са хората, които се повтарят не е нужно да се знае от всички по една или руга причина, а и не смятам че е важно. Ще поставя няколко точки, кото вече започват да стават банални с надеждата, че всеки ще си получи пумията и ще бъде сит.

1. Тропса http://ttt.freetools.ro/oxpaha/
Тука има две страни
- ЗА ТРОПСА – имали някой, който да оспори предимствата на това, че ръководството знае с какви армии разполагате и съответно да бъдат включени в операции
- ПРОТИВ ТРОПСА – Аман от буламащина, навън се зблъскваме, идваме тук да разпуснем и пак в нея се бухаме
Тропса се подържа трудно актуален няма спор, но ще остане, и веднъж седмично се иска актуализация на даните, примрено да кажем неделя. Скоро ще дойде момента за наливане за армии, 2 градове и тн. Ако ръководството няма впечатления от играта ви, още сега казвам че ще става с записване, и активните играчи ще изместват пасивните според засписването си, и разбира се необходимостта понякога, по преценка на ръководството. Нека всеки прецени, дали ще си актуализира даните или не.

2. Вече писах един път, че клана има чат стая, за мен поине там е най актуалната връзка кой с какво разполага, кой е на линия и тн. Една армия се цака за броени минути, днес я има, утре не, и това в тропса не се актуализира на момента, затова, всички ръководители кланове имат задачата да вкарат всички свой членове в чата, ако нямате скайп предполагам че не е пробем да си направите, ако по някакви причини нямате възможност и за това, ще пишете че нямате възможност и евентуално причини поради опасността от т3. Всичко това подобрява комуникацията между вас, искане на дефенс, организиране на атаки и тн и тн. При организиране на дефенс, атаки се изолирайте в отделен чат в последствие, тези които участват, отново поради т3., не е нужновсички да го четат.
На мен лично не ми допада да разговарям на лични, докато се разберем атаката ще мине, или ще съм забравил за какво говорихме, така че ако някой има въпроси да ме търси на скайпа, който иска намира ...

3. Шппиони
Аман от такива дупедавци, но последните сървъри съм се убедил че това е част от играта. И понеже съм сигурен че в един прекрасен момент и тук ще се окаже че има такива индивиди, не искам да ги обиждам, и те са хора, и мисля че достатъчно добре осъзнават колко ниско са паднали и пред себе си вечер си казват аз съм тъпо ХХХ, но нямам сили да се преборя, това съм аз. Не си мислете че това е само за играта, това е маниер, които може би все още не сте осъзнали, но това рано или късно се обръща против вас. Не очаквам да се разкаете сега, бъдете себе си, живота сам ще ви отсвири, приятна игра и на вас.
4. Такаааааааааааа, клана няма намерение да бъде клан от фермери, мисля че мина достатътчно време, затова се поставя условието до неделя 20,12,2009 20:00ч. всички да са с кроп армия, равна на популацията си, и да бъдат изпратени на шефовете по крило, ще бъдат направени проверки чрез ситване, така че не е нужно да преувеличавате. Ако междувремено сте имали занулявания, добре е да пазите докладите, думата ви без да ви познавам, без да ми се обиждате, не значи нищо, както и в тропса можете да вмъкнете каквото си искате, друг е въпроса това на кого помага. Не искам да мрънкате сега ама аз сттроя сега за еди какво си и няма рес, реса никога не стига, а като ви касират съвсем няма да ви стига реса и тогава положението ви няма да се подобри, така че подсигурете си защитата и на собствения град, и на съседа до вас, защото покрай него и вие ще изгорите.

5. Самонициатива

Не очаквайте ръководствотода ви държи лъжицата докато ядете. Ако имате нужда от помощ питайте, клана ще ви помогне, ще даде напътсвия най малкото, но не очаквайте че хората които се крият зад клана ще получат съчувствието ми. Не е престъпление да не знаеш нещо, но ще е неуважение ако поискате помощ и застанете от страни със скръстени ръца, докато някой върши вашата работа, затова на такива хора ще кажа пии една бира, така и така за друго не ставаш.

6. За новите играчи и тези коитоне са в час с играта много да прочетат следващото инфо, дано им е от полза. Лидерите на другите крила да ме потърсят на лично да им се пусна и на тях


КАТО НАЧАЛО
http://ohrana.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t11.htm#25

иСКАНЕ НА ДЕФЕНС
http://ohrana.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t11.htm#26

НАПЪТСТВИЯ
http://ohrana.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t11.htm#27

АТАКEР
http://ohrana.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t11.htm#28

ДЕФЕНДЪР
http://ohrana.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t11.htm#29

7. По никакъв начин не се толелира език, който не е термично обработен, това може да навреди на вашето здраве, желателно е да върви комплект с вино за този сезон.

8. Относно ситърите едва ли е нужно да казвам, че е желателно да имате ситър, на всекиго му се случва ДА ИЗЧЕЗНЕШ ЗА 60 СЕКУНДИ. Поразрровете се из гореуказаните чатове да си намерите ситър, насила никого не можем да накараме, и тук се връщаме на т5.
Благодаря за вниманието,

Вижте профила на потребителя http://ohrana.bulgarianforum.net

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите